• Locuri:  16 locuri disponibile

 • Data eveniment: 24/03/2018
 • Destinatie: , Spania
 • Durata:  5 zile
 • Data plecare:  22/03/2018
 • Data intoarcere:  26/03/2018

Pret de la 368 eur/persoana

IAAF World Half Marathon Championships se află la ediția numărul 23  ce se va desfășura pentru a doua oară în Spania, de data aceasta în Valencia. Traseul este gândit pentru a favoriza cursele rapide și recordurile de viteză, acesta fiind plat, cu puține curbe și este protejat de vânt. Cu siguranță nu va lipsi nici atmosfera realizată de public și susținători, câteodată esențială pentru a obține o performanță.

Participarea la un Campionat Mondial, chiar și ca amator, este o experiență unică, iar pentru că veți alerga alături de elita atletismului mondial, merită să vă pregătiți serios și să încercați să obțineți un rezultat de care să fiți mândri.

Pe lângă depășirea limitelor, noi vă propunem și un weekend prelungit în jurul cursei pentru a putea explora orașul. Valencia este printre cele mai importante orașe ale Spaniei cu o importantă moștenire culturală, cu o arhitectură medievală combinată cu cea modernă, cu un climat mediteranean și o gastronomie care satisface toate preferințele celor peste 5 milioane de turiști ce vin anual.

Centrul vechi al orașului este o concentrație de monumente și este delimitat de linia de tramvai care a fost construită exact pe zona de graniță a  vechiului oraș până în anul 1865. În centrul se află Catedrala și turnul său faimos. La aproximativ 3 km distanță de orașul vechi se află Orașul Științelor și Artelor, o zonă modernă creată de arhitecții Santiago Calatrava și Felix Candela și care a devenit un simbol al orașului. Aici veți găsi cel mai mare acvariu marin din Europa, câteva muzee dedicate științelor, tehnologiei și naturii, un nou concept de grădină zoologică denumit Bioparc.

Valencia reprezintă o excelentă combinație între viața tradițională din Spania și influențele moderne în noua societate europeană, este o excelentă destinație de vacanță, în timpul primăverii oferind o climă blândă mediteraneană. De asemenea este un oraș cu tradiție în organizarea de evenimente sportive importante și un loc sigur pentru turiști.

Hotel

Tarif pentru persoană în cameră dublă Tarif pentru persoană în cameră single
Hotel NH Center 4* 368 EUR

496 EUR

Hotel Silken Puerta Valencia 4* 400 EUR

573 EUR

Tariful include

– bilet de avion București – Valencia și retur cu Blue Air

– toate taxele de aeroport

– 4 nopți de cazare cu mic dejun la hotelul ales

– taxa de participare la IAAF World Half  Marathon Championships  2018 Valencia

Tariful nu include

– taxa de bagaj de cala: 70 EUR/persoana/dus-intors

– transfer aeroport – hotel – aeroport

– alte mese in afara celor mentionate

– asigurarea medicala si asigurarea storno a calatoriei

NOTA
 • Tariful este de persoana in camera dubla/single si include serviciile mentionate in tabel. Acest tarif poate suferi modificari in functie de disponibilitatile la avion si cazare in momentul efectuarii rezervarii ferme, existand locuri limitate la aceasta oferta.
 • Perioada de cazare in Valencia este 22-26 martie 2018, insa se poate modifica la cerere. Pentru modificarea perioadei din oferta sau alte variante de cazare si transport, va rugam sa ne contactati telefonic la 021 233 4775 sau pe e-mail la adresa dragos@exploretravel.ro
 • Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
 • TVA este inclus in tarifele afisate.
Orar de zbor (compania Blue Air)

22.03.2018 București – Valencia 07:00 – 09:40

26.03.2018 Valencia – Bucuresti 20:00 – 00:20 (27.03.2018)

* orarul de zbor poate suferi modificari

Conditii de inscriere

Modalitatea de plata a pachetului este:

 • avans 50% in momentul rezervarii
 • plata integrala cu cel tarziu 30 de zile inainte de data plecarii.
Conditii de anulare
 • Pentru anulari din momentul inscrierii si cu pana la 31 de zile inainte de plecare penalizarea este de 30% din valoarea pachetului.
 • Pentru anulari cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare penalizarea este 100%.
Observatii

* Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa il paraseasca.* MINORII trebuie sa indeplineasca conditii speciale pentru a calatori in strainatate. Conform Legii nr 248/20.07.2005, minorii insotiti de ambii parinti trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii ca si acestia pentru a calatori in strainatate. In cazul in care unul dintre parinti poarta alt nume decat minorul, este necesara prezentarea certificatului de nastere a minorului *** Minorii insotiti doar de unul dintre parinti trebuie sa prezinte la frontiera romana declaratie notariala de acord a parintelul care NU calatoreste. In cazul parintilor divortati sau decedati, se prezinta hotararea judecatoreasca definitiva prin care minorul este incredintat parintelui impreuna cu care calatoreste, sau dupa caz certificatul de deces *** Minorii incredintati unor adulti, altii decat parintii sau ocrotitorii legali, trebuie sa fie in posesia declaratiilor notariale ale  ambilor parinti, iar adultul imputernicit trebuie sa prezinte certificat de cazier judiciar.* Toti turistii trebuie sa fie in posesia unui pasaport valabil min. 6 luni de la data calatoriei. Informatii suplimentare www.politiadefrontiera.ro* Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Poza

Testimonial