• Locuri:  0 locuri disponibile
 • Data eveniment: 02/12/2017
 • Destinatie: Africa, Africa de Sud
 • Durata:  7 zile
 • Data plecare:  29/11/2017
 • Data intoarcere:  05/12/2017

Pret de la 1380 EUR/persoana

10 motive pentru a alege Ultra Trail Cape Town 2017

 • Ultra Trail Cape Town este una dintre cele mai spectaculoase curse din circuit și include urcarea pe Table Mountain, una dintre cele 7 noi minuni naturale ale lumii.
 • Veți participa la o cursă din Ultra Trail World Tour, ultima din calendarul anului 2017 și aveți posibilitatea de a obține punctele necesare înscrierii pentru Ultra Trail Mont Blanc 2018 sau 2019.
 • Veți vizita pe îndelete Cape Town – unul dintre cele mai frumoase orașe din lume.
 • Puteti ajunge la Capul Bunei Speranțe, un loc plin de istorie din lumea exploratorilor.
 • Bucătăria internațională, vinurile sud-africane și berea locală vă vor încânta la fiecare masă.
 • 1 decembrie este prima zi de vară în emisfera sudică, așadar veți putea profita de temperaturi foarte plăcute pe durata excursiei.
 • Aveți posibilitatea să călătoriți într-un grup restrâns de oameni activi și pasionați de sport și călătorii.
 • Beneficiați de experiența noastră în această destinație și veți putea să vizitați toate atracțiile importante în cele 5 zile petrecute în Cape Town și împrejurimi.
 • Perioada a fost atent aleasă astfel încât să aveți nevoie doar de două zile de concediu pentru o excursie exotică la început de decembrie profitând de vacanța de Sf. Andrei și 01 Decembrie.
 • Tariful special de 1380 Euro include transport, cazare hotel 4 stele central în Cape Town, transferuri în Cape Town.

Trail Running a devenit mai mult decât un sport în ultimii ani. Reprezintă descoperirea de noi teritorii prin libertatea alergării în natură, o invitație la aventură și la transformarea în realitate a unor vise îndrăznețe.

Ultra Trail Cape Town este o cursă care reunește toate aceste lucruri. Este organizată în Cape Town și în împrejurimile “orașului mamă” al Africii. Începând cu 2017 evenimentul este inclus în Ultra Trail World Tour și include trei curse care traversează munții și frumoasa Cape Peninsula: 100 km, 65 km și 35 km. Cursele se desfășoară având ca piesa principală Table Mountain, una dintre cele 7 noi minuni naturale ale lumii, însă traversează zone diferite ca peisaj precum Lion’s Head, Signal Hill, Orangekloof, Hout Bay, Constantia Winelands, Kirstenbosch Nature Reserve și Devil’s Peak.

“Cape Town, orașul gazdă al evenimentului, este unul dintre cele mai frumoase orașe pe care le-am văzut. M-a surprins foarte plăcut prin atmosferă, prin poziția sa între munte și ocean și prin superbele peisaje din împrejurimi. Pentru vizitatori este greu de crezut că se află în sudul continentului negru, fiind un oraș atipic pentru Africa și unic în lume.” Dragoș Pirnog, director de programe Explore Travel, alergător amator și însoțitor al grupului pentru Ultra Trail Cape Town alături de Radu Milea.

Vă invităm să participați la Ultra Trail Cape Town 2017 și să explorați timp de cinci zile orașul Cape Town și împrejurimile sale. Dacă doriți să vizitați un oraș cosmopolit și exotic în afara Europei, să profitați de vara din emisfera sudică pe una din plajele de nisip de la Oceanul Atlantic, să degustați vinuri rafinate, să vă delectați cu arta culinară din Cape Malay, să admirați peisaje sălbatice sau să vă pierdeți într-un centru comercial ultramodern, orașul Cape Town le are pe toate. Veti putea vizita împrejurimile sale cu zona viticolă Cape Winelands, Cape Point și Capul Bunei Speranțe, plaja cu pinguini Boulders Beach, veti alerga pe Table Mountain, simbolul orașului și una dintre noile 7 minuni naturale ale lumii. Vor fi cinci zile pline, foarte active și diferite între ele cu multe experiențe de călătorie memorabile.

Ziua 1

29.11.2017: București – Istanbul

Plecare seara din București, cu zborul companiei Turkish Airlines la ora 21:55. Sosire la 00:30 în Istanbul pentru o scurtă escală.

Ziua 2

30.11.2017: Istanbul – Cape Town

Îmbarcare pentru cursa spre Africa de Sud cu plecare la ora 02:45. Se călătorește pe timpul nopții. Sosire în Cape Town la ora 13:00. Transfer la hotel în Cape Town. În această după-amiază vom merge să luăm kiturile de participare la Ultra Trail Cape Town și restul zilei o vom petrece în zona de promenadă denumită Victoria & Alfred Waterfront. Aceasta este una dintre atracțiile principale ale orașului, fiind un loc plin de magazine, restaurante și pub-uri.

Cazare în Cape Town.

Ziua 3

01.12.2017: Cape Town

Zi liberă pentru odihnă în Cape Town și pregătire a cursei.  Vom face o plimbare prin centrul istoric al orașului la Castelul Bunei Speranțe și Company Gardens. În jurul acestor grădini se află câteva dintre cele mai importante clădiri din oraș: Parlamentul, Planetariul și Muzeul Național al Africii de Sud.

Vom merge la Clifton Beach, First Beach sau Camps Bay Beach pentru a lua prânzul lângă plajă și apoi vom vizita superba Grădină Botanică Kirstenbosch.

Cazare în Cape Town.

Ziua 4

02.12.2017: Ultra Trail Cape Town

În această zi are loc Ultra Trail Cape Town. Startul celor 3 curse se face la ore diferite. Primii care pornesc în cursă sunt alergătorii de la cursele de 100 și 65 de km cu start la ora 04.00 AM. Cei care aleargă la cursa de 35 de km vor lua startul la ora 07.00 AM.

Seara se încheie competiția cu timpul limită pentru cursa cea mare la ora 21.00.

Pentru persoanele însoțitoare ale alergătorilor și care nu vor participa vom face opțional un program pentru această zi în care vom combina o vizită la Old Biscuit Mill cu deplasarea la unul sau două puncte de suport de pe traseu unde este permis accesul însoțitorilor în zona de check point. Old Biscuit Mill este un loc în care localnicii și expații se strâng în weekend pentru a se distra, a se întâlni cu prietenii și unde sâmbăta are loc o piață cu produse locale. Aici puteți face câteva cumpărături între vizitele de la check point-urile de pe traseu. Seara însoțitorii pot să aștepte la punctul final al cursei și se pot întoarce la hotel cu alergătorii.

Cazare în Cape Town.

Ziua 5

03.12.2017: Cape Winelands

În această zi vom face o excursie în zona Cape Winelands. Regiunea este o combinație între mici orașe istorice și domenii viticole modern utilate, pe care se produc vinuri de cea mai bună calitate care au transformat Africa de Sud în una dintre cele mai mari țări producătoare de vin din lume. Așezat în inima acestei regiuni, orașul Stellenbosch este al doilea ca vechime din țară. Vom vedea pitoreștile case Cape Dutch în Stellenbosch. Vom face câteva opriri la frumoasele podgorii din regiune pentru două degustări de vin și produse locale. Prânz inclus la un restaurant local. Întoarcere după-amiază în oraș și timp liber pentru cumpărături în zona de promenadă.

Cazare în Cape Town.

Ziua 6

04.12.2017: Cape Point și Capul Bunei Speranțe

O vizită la Cape Point nu trebuie ratată. Traversând cea mai spectaculoasă rută, pe lângă Chapmans Peak, vom ajunge în Cape Peninsula National Park. Vă recomandăm să urcați pe jos până la vechiul far din Cape Point., dacă sunteți încă în stare după cursa lungă de sâmbătă J. Ziua continuă cu traversarea fermecătorului oraș Simon’s Town și cu oprire la Boulders Beach unde vom admira colonia de pinguini. Timp liber pentru prânz sau plimbare pe plajă. Întoarcere direct la aeroportul din Cape Town după-amiază pentru zborul spre casă.

Plecare cu zborul companiei Turkish Airlines la ora 17:50. Se călătorește pe timpul nopții.

Ziua 7

05.12.2017: Istanbul – București  

Sosire la ora 05.50 în Istanbul. Plecare din Istanbul la ora 09:05 și sosire în București la 09:30.

 Ultra Trail Cape Town 2017

Tarif pentru persoană în cameră dublă (EURO) Supliment cazare în cameră Single
 Pachet  Explore 1 380 Euro

275 Euro

Grup minim 10 persoane.

Tariful include
 • Bilet de avion: București – Cape Town și retur cu Turkish Airlines
 • Taxe de aeroport
 • 4 nopți cazare în Cape Town la Hotel Park Inn by Radisson Foreshore 4* situat în centrul orasului sau un hotel similar
 • Mic dejun în fiecare dimineață
 • Program de pregătire și consultanță din partea Team Run de la momentul înscrierii și până la ziua cursei
 • Sfaturi de cursă, indicații, idei din partea lui Radu Milea, ambasador Explore Sport și membru fondator Team Run, însoțitor al grupului pentru acest eveniment
 • Mașina la dispoziție pentru o zi în Cape Town
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
 • Kit de călătorie : Explore Cape Town
 • TVA
Tariful nu include
 • Taxa de înregistrare pentru cursele din cadrul Ultra Trail Cape Town 2017 în funcție de cursa aleasă. Înscrierea este garantată prin Explore Travel, partener oficial Ultra Trail Cape Town Ultra pentru România. Tariful se adaugă la costul excursiei.
 • Taxa de viză Africa de Sud (45 Euro/persoană)
 • Excursie în zona Cape Winelands cu degustări de vin și prânz inclus în ziua de 03.12.2017: 75 Euro/persoană.
 • Excursie la Cape Point și Capul Bunei Speranțe cu taxe de intrare la atracțiile din program în ziua de 04.12.2017: 60 Euro/persoană
 • Programul pentru însoțitori în ziua cursei care se va stabili ulterior și se va achita separat
 • Alte mese în afara micului dejun
Orar de zbor (compania Turkish Airlines)

29.11.2017 București – Istanbul 21:55 – 00:30 (30.11)

30.11.2017 Istanbul – Cape Town 02:45 – 13:00

04.12.2017 Cape Town – Istanbul 17:50 – 05:50 (05.12)

05.12.2017 Istanbul – București 09:05 – 09:30

*orarul de zbor poate suferi modificari

Conditii de inscriere

Modalitatea de plată a pachetului este:

 • avans de 500 Euro în momentul înscrierii
 • plata taxei de participare la Ultra Trail Cape Town până la 15.08.2017
 • plata integrală cu cel târziu 30 de zile înainte de data plecării.

Acte necesare pentru obținerea vizei:
– pașaport valabil încă 6 luni de la data întoarcerii din călătorie, o fotografie tip pașaport, formular completat și adeverință de salariat sau talon de pensie. Este nevoie de prezentarea personală la Ambasada Africii de Sud pentru depunerea actelor de viză.

Conditii de anulare

În cazul în care turistul renunţă din vina sa la pachetul de servicii turistice, el datorează agenţiei penalizări după cum urmează:

a) 50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face cu mai mult de 60 de zile calendaristice înainte de data plecării;

b) 75% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 60-21 zile înainte de data plecării;

c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 20 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

Taxa de înscriere la cursă este nerambursabilă.

Observatii

* Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa il paraseasca.

* MINORII trebuie sa indeplineasca conditii speciale pentru a calatori in strainatate. Conform Legii nr 248/20.07.2005, minorii insotiti de ambii parinti trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii ca si acestia pentru a calatori in strainatate. In cazul in care unul dintre parinti poarta alt nume decat minorul, este necesara prezentarea certificatului de nastere a minorului *** Minorii insotiti doar de unul dintre parinti trebuie sa prezinte la frontiera romana declaratie notariala de acord a parintelul care NU calatoreste. In cazul parintilor divortati sau decedati, se prezinta hotararea judecatoreasca definitiva prin care minorul este incredintat parintelui impreuna cu care calatoreste, sau dupa caz certificatul de deces *** Minorii incredintati unor adulti, altii decat parintii sau ocrotitorii legali, trebuie sa fie in posesia declaratiilor notariale ale  ambilor parinti, iar adultul imputernicit trebuie sa prezinte certificat de cazier judiciar.

* Toti turistii trebuie sa fie in posesia unui pasaport valabil min. 6 luni de la data calatoriei. Informatii suplimentare www.politiadefrontiera.ro

* Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

Ultra Trail Cape Town 2017 – Detalii curse si taxe de participare

100 KM este cursa vedeta fiind un ultra marathon care traverseaza Cape Peninsula. Diferenta de nivel de +4300 de metri. Startul are loc la 04.00 AM pe 02.12 si limita de timp este de 19 ore. Cei care termina cursa primesc 5 puncte noi de calificare pentru UTMB.

Taxa participare: 230 Euro/persoana

65 KM este cursa intermediara a evenimentului. Are 65 de km cu o diferenta de nivel de +3000 metri. Startul are loc la ora 04.00 si limita de timp este de 15 ore. Cei care termina aceasta cursa primesc 4 puncte noi de calificare pentru UTMB.

Taxa participare: 165 Euro/persoana

35 KM este cea mai scurta cursa a evenimentului. Cursa masoara 35 km si are o diferenta de nivel de +1800 metri. Startul are loc la 09.00 si limita de timp este de 11 ore. Cei care termina aceasta cursa primesc 2 puncte noi de calificare pentru UTMB.

Taxa participare : 85 Euro/persoana

Inscrierea se face personal de fiecare participant pe site-ul evenimentului si la plata se introduce un cod primit de la Explore Travel.

Avantajele inscrierii prin Explore Travel

 • Taxa de participare este garantata pentru oricare dintre curse si se poate achita pana la data de 15.08.2017
 • Posibilitatea de a avea o mini vacanta in Africa de Sud pentru alergatori si pentru insotitorii lor
 • Beneficiati de cea mai directa varianta de transport pana in Cape Town cu zbor via Istanbul
 • Veti petrece 5 zile in Cape Town, unul dintre cele mai frumoase orase din lume alaturi de un grup de alergatori romani si insotitorii lor si veti lega prietenii
 • Este o varianta ideala de vacanta pentru iubitorii de trail running in care puteti combina alergarea cu o vacanta intr-o regiune spectaculoasa alaturi de familie si prieteni, beneficiind de cateva zile in jurul cursei pentru a vizita zona
 • Program de pregatire adaptat posibilitatilor fiecaruia pentru finalizarea in bune conditii a cursei alese din partea partenerilor nostri de la Team Run
 • Asistenta si sfaturi pe toata durata excursiei din partea lui Radu Milea – ambasador Explore Sport, fondator Team Run si unul dintre cei mai buni alergatori montani din Romania
 • Voucher de reducere de 150 RON la Compressport Romania inclus in pachet

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Poza

Testimonial