• Data eveniment: 29/04/2017
  • Destinatie: Sinaia, România

A doua editie a concursului Sinaia Urban Trail are loc sambata 29 Aprilie 2017 si este o excelenta ocazie pentru a petrece cateva zile la munte in mini-vacanta de 01 Mai. Avand sloganul “Alearga sau esti KNOCKOUT”, aceasta cursa a introdus doua noi concepte printre competitiile  de alergare din Romania: Urban Trail si Knockout.

Cursa S-KARP Urban Trail Sinaia face parte din seria de evenimente organizate de „Asociatia Sport la Orice Varsta” si consta intr-o zi plina de evenimente sportive dedicate intregii familii.

Cursa de UrbanTrail (11km) reprezinta etapa de calificare pentru fazele superioare, concurs accesibil tuturor alergatorilor indiferent de nivelul de pregatire, urmand a se alerga pe asfalt, poteci, piatra cubica, trepte, dar si pe pista de bob a orasului, premiera pentru un concurs din Europa!

Cei mai buni alergatori vor merge mai departe catre sferturi de finala si mai apoi semifinala si finala, urmand a alerga pe trasee mai scurte, dinamice, dar care vor pastra aceleasi elemente de UrbanTrail. Finala, cu un traseu surpriza, se va desfasura dupa-amiaza, in mare viteza, pentru a scoate din sportivii calificati chiar si ultima farama de energie si pentru a putea incorona la final pe campionul absolut! Este programata si o cursa pentru copii intercalata intre cursele pentru adulti.

Toata ziua de 29 Aprilie va fi o sarbatoare a alergarii in Sinaia, urmand ca alergatorii si sustinatorii acestora sa se bucure de frumusetile orasului, in alergare, pe trasee inchise traficului rutier.