• Data eveniment: 01/04/2017
  • Destinatie: Brasov, România

Ajuns la a 6 editie, Semimaratonul Brasov Intersport are programate o cursa de semimaraton si un cros de 10 km, ambele avand startul si finish-ul in Piata Unirii din Brasov. A devenit deja o cursa de traditie de inceput de sezon datorita distantei, gradului mediu de dificultate si a traseului foarte frumos.

Cursa de semimaraton are 640 de metri diferenta de nivel pozitiva si timp limita 3 ore si 30 de minute in vreme ce crosul de 10 km are 380 de metri diferenta de nivel si timpul limita este de 2 ore.

In fiecare an organizatorii Semimaratonului Brasov au ales cateva cauze sociale catre care s-a alocat o parte din taxa de inscriere. In 2017 se alearga pentru Robert Cadar. Inginer, blogger, fotograf si alergator montan, Robert Cadar a sprijinit in ultimii ani nenumarate cauze sociale si proiecte frumoase. Diagnosticat cu o forma rara de cancer, acesta se afla acum sub tratament dupa operatia de extirpare a tumorii care i-a afectat maxilarul si gatul. Puteti dona 10 Euro prin SMS cu mesajul ‘sprijina 767 numele tau’ la numarul 7560 pentru Orange si 7410 pentru Vodafone.

Cazari Brasov

Recomandam Hotel Kronwell Brasov, Hotel Bella Musica, The Pines Boutique