• Locuri:  15 locuri disponibile
 • Data eveniment: 12/05/2018
 • Destinatie: , Spania
 • Durata:  5 zile
 • Data plecare:  10/05/2018
 • Data intoarcere:  14/05/2018

Pret de la 330 eur/persoana

Avantajele inscrierii prin Explore Travel

 • Taxa de participare este garantata pentru oricare dintre curse. Inscrierea se poate face online pana la 21.11.2017 cu mentiunea Explore Runners si validarea se va face pentru intreg grupul de alergatori romani.
 • Veti participa la o cursa inclusa in Ultra Trail World Tour si pentru anul 2018 desemnata cursa oficiala a Campionatului Mondial de Alergare Montana.
 • Posibilitatea de a avea o vacanta in zona Castellon de la Plana pentru alergatori si pentru insotitorii lor.
 • Beneficiati de cea mai directa varianta de transport pana in Castellon cu zbor direct la Valencia si apoi transfer privat pentru grup de la aeroport direct la hotel pentru a nu ajunge obositi la destinatie.
 • Veti petrece 4 zile in Castellon alaturi de un grup de alergatori romani si insotitorii lor si veti lega prietenii.
 • Program de pregatire adaptat posibilitatilor fiecaruia pentru finalizarea in bune conditii a cursei alese din partea partenerilor nostri de la Team Run.
 • Asistenta si sfaturi pe toata durata excursiei din partea lui Radu Milea – ambasador Explore Sport, fondator Team Run si unul dintre cei mai buni alergatori montani din Romania.

Penyagolosa Trails a fost fondata in anul 2013 pentru a uni sub un singur brand cele mai importante 2 curse din provincia Castellon. Incepand cu anul 2017 evenimentul a fost inclus in Ultra Trail World Tour, iar editia din 2018 va gazdui Campionatul Mondial de Trail Running. Istoria acestui traseu a inceput in anii ‘50 cand un grup de localnici iubitori de munte au decis sa refaca traditia drumului din Castellon de la Plana pana la Sanctuarul Sf. Ioan de Penyagolosa.

Cursa principala denumita CSP are 109 km si 5600 de metri diferenta pozitiva de nivel si cu o limita de timp de 28 de ore. Cursa porneste de la nivelul marii din Castellon de la Plana si se termina la Sanctuarul Sf. Ioan de Penyagolosa. Startul are loc la miezul noptii si este cursa de calificare pentru Western States Endurance Run si Ultra Trail Mont Blanc (5 puncte), rezultatele fiind incluse in Spain Ultra Cup si in Ultra Trail World Tour.

Cea de-a doua cursa este denumita MIM si are 62 de km distanta si 3200 de metri diferenta de nivel pozitiva. Startul are loc la 07:00 dimineata de la nivelul marii in Castellon de la Plana si se termina la San Joan de Penyagolosa, 1280 de metri altitudine. Timpul limita este 14 ore si cursa are 4 puncte ITRA.

Vom zbura joi 10.05 la Valencia de unde ne deplasam catre Castellon de la Plana. Aici petrecem 4 nopti, avand ultra maratonul la mijlocul sejurului si o zi de duminica de odihna inainte de intoarcerea in tara luni 14 Mai 2018.

Ziua 1

Joi 10 Mai 2018 Bucuresti – Valencia – Castellon de la Plana

Plecare din Bucuresti de pe aeroportul Otopeni spre Valencia cu compania Blue Air la ora 16:30. Sosire in Valencia la 19:10 si transfer cu microbuz privat catre Castellon, aflat la o distanta de aproximativ 75 de km.

Cazare la Hotel Tryp Castellon Center 4*

Ziua 2

Vineri 11 Mai 2018 Pregatire pentru cursa

Aceasta este o zi de pregatire pentru cursa. Ne relaxam, ridicam kiturile pentru curse, intram in atmosfera de concurs alaturi de alergatori din intreaga lume veniti in Castellon special pentru a participa la aceasta cursa si la Campionatul Mondial de Trail.

Cazare la Hotel Tryp Castellon Center 4*

Ziua 3

Sambata 12 Mai 2018 Penyagolosa Trails 2018

La miezul noptii are loc startul pentru cursa CSP iar dimineata la ora 07:00 are loc startul pentru cursa MIM. Cursele sunt in plina desfasurare in aceasta zi.

Cazare la Hotel Tryp Castellon Center 4*

Ziua 4

Duminica 13 Mai 2018 Relaxare in Castellon de la Plana

Zi de relaxare dupa cursa, participare la festivitatea de premiere.

Cazare la Hotel Tryp Castellon Center 4*

Ziua 5

Luni 14 Mai 2018 Castellon de la Plana – Valencia – Bucuresti

Transfer dimineata la aeroportul din Valencia pentru zbor spre Bucuresti cu compania Blue Air la ora 14:00 si sosire in Bucuresti la ora 18:20.

 Penyagolosa Trails 2018

Tarif pentru persoana

in camera dubla (EURO)

Grup Explore Runners

330 Euro

Grup minim 10 persoane. Pentru grup sub 10 persoane, tarifele se vor recalcula.

Tariful include
 • Bilete de avion Bucuresti – Valencia si retur cu Blue Air
 • Taxe de aeroport
 • Bagaj de mana de 10 km inclus
 • 4 nopti cazare cu mic dejun in Castellon de la Plana la hotel Tryp Castellon Centre 3*
 • Sfaturi de cursa si indicatii din partea lui Radu Milea, ambasador al Explore – Sport si membru fondator Team Run. Radu Milea va insoti grupul la Penyagalosa Trails 2018.
 • Transferuri private aeroport Valencia –  Castellon – aeroport Valencia
Tariful nu include
 • Taxa de participare la curse: 70 Euro / MIM si 100 Euro / CSP. Inscrierea se face online de catre fiecare participant cu mentiunea Explore Runners.
 • Activitatile optionale din Castellon
 • Optional supliment bagaj de cala de 20 de kg
 • asigurarea medicala si asigurarea storno a calatoriei optionala
Orar de zbor (compania Blue Air)

10.05  Bucuresti – Valencia 16:30 – 19:10

14.05  Valencia – Bucuresti 14:00 – 18:20
* orarul de zbor poate suferi modificari

Conditii de inscriere
 • Plata unui avans de 150 Euro in momentul inscrierii
 • Plata diferentei pana la data de 01.04.2018
Conditii de anulare
 • Avansul de 150 Euro este nerambursabil si acopera penalizarea la biletul de avion si cazare.
 • Pentru anulari din momentul inscrierii si cu pana la 15 de zile inainte de plecare se ramburseaza contravaloarea pachetului mai putin avansul de 150 Euro nerambursabil.
 • Pentru anulari cu mai putin de 14 de zile inainte de plecare penalizarea este 100%.
Observatii

* Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

* MINORII trebuie sa indeplineasca conditii speciale pentru a calatori in strainatate. Conform Legii nr 248/20.07.2005, minorii insotiti de ambii parinti trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii ca si acestia pentru a calatori in strainatate. In cazul in care unul dintre parinti poarta alt nume decat minorul, este necesara prezentarea certificatului de nastere a minorului

** Minorii insotiti doar de unul dintre parinti trebuie sa prezinte la frontiera romana declaratie notariala de acord a parintelul care NU calatoreste. In cazul parintilor divortati sau decedati, se prezinta hotararea judecatoreasca definitiva prin care minorul este incredintat parintelui impreuna cu care calatoreste, sau dupa caz certificatul de deces

*** Minorii incredintati unor adulti, altii decat parintii sau ocrotitorii legali, trebuie sa fie in posesia declaratiilor notariale ale  ambilor parinti, iar adultul imputernicit trebuie sa prezinte certificat de cazier judiciar.

* Toti turistii trebuie sa fie in posesia unui pasaport valabil min. 6 luni de la data calatoriei. Informatii suplimentarewww.politiadefrontiera.ro* Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Poza

Testimonial