• Locuri: 10
 • Data eveniment: 03/11/2019
 • Destinatie: Europa, Franta
 • Durata: 4 zile
 • Data plecare: 31/10/2019
 • Data retur: 03/11/2019

Pret de la 350 eur/persoana

Intitulat oficial Marathon des Alpes Maritimes Nisa – Cannes, acest maraton este al doilea ca importanta din Franta dupa cel de la Paris si considerat unul dintre cele mai frumoase din Europa. Organizat pe Coasta de Azur, traseul este 90% pe malul Marii Mediterane, avand ca punct de start Promenades des Anglais in centrul orasului Nisa si punct final dupa 42,195 km, Boulevard de la Croisette in Cannes, chiar langa Palais des Festival. Cei 42 de km ai traseului traverseaza cateva dintre cele mai cunoscute statiuni de pe Coasta de Azur precum Cagnes sur Mer, Antibes iar in fiecare dintre aceste statiuni atmosfera este una de sarbatoare, turisti si localnici incurajand alergatorii si realizand o atmosfera minunata. Sunt asteptati peste 15 000 de participanti la toate cursele, dintre care peste 7000 de maratonisti din toata lumea, fiind o cursa cu participare internationala numeroasa datorita zonei turistice atractive si a climei blande.

Vremea in Noiembrie pe Coasta de Azur este una blanda mediteraneana, cu temperaturi intre 15-20 de grade, fiind printre cele mai bune conditii pentru un maraton si totodata pentru un weekend prelungit pe Coasta de Azur.

Inainte de sosirea iernii, Maratonul Nisa – Cannes reprezinta o excelenta ocazie de a adauga inca o participare la o competitie importanta in 2019 fiind printre ultimele maratoane internationale de sosea din Europa. Timp de 3 zile vom vizita locuri celebre pe Coasta de Azur precum Monte Carlo, Cannes, fabrica de parfumuri de la Grasse sau satele de munte Eze sau St Paul de Vence.

Alaturi de cursa de maraton se organizeaza si o stafeta de 2 x 21 de km pentru cei care doresc sa alerge doar un semimaraton, o cursa de 20 de km aflata la prima editie in 2019 sau o stafeta de 6 persoane pentru cei care doresc sa participe la acest eveniment dar care nu pot alerga pentru moment distante mai mari de 10 km.

Experiente locale:

 • Alearga maratonul Coastei de Azur din Nisa pana in Cannes
 • Descopera farmecul unor frumoase sate turistice precum Eze sur Mer sau  St Paul de Vence
 • Viziteaza principatul Monaco si serveste o cafea in Monte Carlo
 • Carboloading inainte de cursa la restaurantele din centrul vechi al orasului Nisa

Ziua 1

Joi 31 Octombrie 2019: Bucuresti – Nisa

Plecare din Bucuresti de pe aeroportul Otopeni spre Nisa cu compania Blue Air la ora 17:15. Sosire in Nisa la ora 19:00 si transfer la hotel pentru cazare. Plimbare de seara prin Nisa si cina pe cont propriu  

 Cazare: Hotel Vendome 3* sau similar in Nisa
Nivel cazare: standard
Mese: –

Ziua 2

Vineri 01 Noiembrie 2019: Monaco, Monte Carlo si Eze sur Mer

Mic dejun si zi libera pentru plimbari in zona. Pentru aceasta zi recomandam vizita frumosului sat Eze sur Mer, apoi dupa-amiaza continuati cu vizita Principatului Monaco si o plimbare prin Monte Carlo. Intoarcere seara in Nisa.

Cazare: Hotel Vendome 3* sau similar in Nisa
Nivel cazare: standard
Mese: mic dejun

Ziua 3

Sambata 02 Noiembrie 2019: Nisa

Aceasta este o zi de pregatire pentru cursa. Ne relaxam, ridicam kiturile pentru curse, intram in atmosfera de concurs alaturi de alergatori din intreaga Europa veniti in Nisa special pentru a participa la aceasta cursa.

Este o zi in care puteti vizita orasul Nisa, puteti sa va plimbati prin centrul vechi, puteti degusta niste scoici la unul dintre restaurantele de langa piata centrala. Optional puteti opta pentru o plibare pana in Antibes pentru a vedea putin din traseul cursei si pentru vizita Muzeului Picasso si statiunii Antibes.

Cazare: Hotel Vendome 3* sau similar in Nisa
Nivel cazare: standard
Mese: mic dejun

Ziua 4

Duminica 03 Noiembrie 2019: Maratonul Nisa Cannes si zbor seara Nisa – Bucuresti

Dimineata este programat startul curselor din cadrul Maratonului Alpilor Maritini. Punctul final al cursei este in Cannes de unde intoarcerea se face cu trenul. Late check out la hotel.

Transfer la aeroport pentru zborul Blue Air din Nisa cu plecare la ora 19.30. Sosire in Bucuresti la ora 22.55

Perioada Tarif pentru persoana

in camera dubla

cu mic dejun (EURO)

Tarif insotitor in camera dubla cu

mic dejun (EURO)

31.10 / 03.11.2019 350 295
Tariful include:
 • Bilet de avion Bucuresti-Nisa si retur cu Blue Air
 • Taxe de aeroport
 • Taxa de bagaj de mana – 10 kg / persoana
 • 3 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Vendome 3* in Nisa, situat in centrul orasului si la 10 minute pe jos de zona de start.
 • Late check out in ziua plecarii
 • Taxa de participare la Maraton, semimaraton sau stafeta in functie de alegerea cursei.
 • TVA
Tariful nu include:
 • Alte mese in afara celor mentionate in program
 • asigurarea medicala si asigurarea storno a calatoriei (optionala)
Orar de zbor informativ - Blue Air:

31 Octombrie: Plecare din Bucuresti Otopeni la ora 17:15. Sosire la 19:00 in Nisa.

03 Noiembrie: Plecare din Nisa la ora 19:30. Sosire in Bucuresti la 22:55

Nota:
 • Tariful este de persoana in camera dubla si include serviciile mentionate in tabel. Acest tarif poate suferi modificari in functie de disponibilitatile la avion si cazare in momentul efectuarii rezervarii ferme, existand locuri limitate la aceasta oferta.
 • Perioada de cazare in Nisa este 31.10 / 03.11.2019, insa se poate modifica la cerere. Pentru modificarea perioadei din oferta sau alte variante de cazare si transport, va rugam sa ne contactati telefonic la 021 233 4775 sau pe e-mail la adresa dragos@exploretravel.ro
 • Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
 • TVA este inclus in tarifele afisate.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Poza

Testimonial