• Locuri: 11 locuri disponibile
 • Data eveniment: 06/12/2018
 • Destinatie: Ierusalim, Israel
 • Durata:  5 zile
 • Data plecare:  05/12/2018
 • Data intoarcere:  09/12/2018

Pret de la 605 eur/persoana

Hirus Ultra Marathon este la doar a doua editie insa deja este considerata cea mai frumoasa cursa de trail din Israel. Numele de HIRUS se traduce “sfant” in greaca si este unul dintre vechile nume ale orasului Ierusalim. Aceasta cursa are startul in orasul Ierusalim, iar traseul se desfasoara prin muntii din jurul orasului. Deja sponsorizata de Salomon si Hoka One One, HIRUS atrage un numar mare de alergatori din intreaga lume, dornici sa alerge pe colinele din jurul orasului Ierusalim si sa viziteze cu aceasta ocazie unul dintre cele mai importante orase din istorie.

Sunt 4 curse diferite dintre care puteti alege. Cursa cea mai lunga este un ultramaraton de 80 de km cu 3100 metri diferenta de nivel. Aceasta cursa are startul seara la ora 22.00 si se alearga intreaga noapte pe carari de munte si prin padure. A doua cursa este de 50 de km cu 1600 metri diferenta de nivel si start la ora 03.30 AM. Pe langa aceste 2 curse lungi mai exista un semimaraton si o cursa de 12 km cu start in dimineata zilei de 07 Decembrie.

Vom zbura la Tel Aviv cu Wizz Air de unde ne deplasam direct la Ierusalim pentru un sejur de 3 nopti in jurul cursei HIRUS. Dupa cursa si perioada petrecuta in Jerusalem vom reveni in Tel Aviv pentru vizitarea capitalei Israelului, un oras cosmopolit si in continua transformare. Ultima noapte o vom petrece in Tel Aviv, inainte de intoarcerea duminica in Romania.

Temperaturile in Israel la inceput de Decembrie sunt intre 15 si 20 de grade, astfel ca este o perioada excelenta pentru o vizita in Israel si pentru o ultima cursa in 2018. Suplimentar avem posibilitatea de a combina alergarea cu vizita celor 2 importante orase din Israel : Ierusalim si Tel Aviv.

Ziua 1: Miercuri 05 Decembrie 2018: Bucuresti – Tel Aviv – Ierusalim

Plecare din Bucuresti de pe aeroportul Otopeni spre Tel Aviv cu compania Wizz Air la ora 06:45. Sosire in Tel Aviv la 09:25 si transfer cu autobuzul catre Jerusalem, aflat la o distanta de aproximativ 60 de km (o ora de mers). Oprire pe Muntele Maslinilor pentru o priveliste a orasului Jerusalem inainte de intrarea in oras. Vom face o vizita a orasului alaturi de un ghid local si vom vizita la pas cartierul armenesc si cel evreiesc, drumul roman si Zidul Plangerii. Continuam cu cartierul crestin si o plimbare pe Via Dolorosa pana la Biserica Sfantului Mormant. Oprire in Piata Mahane Yehuda pentru un pranz pe cont propriu. Vom putea sa ne plimbam printre tarabe, sa discutam cu negustorii, sa degustam specialitatile culinare locale, sa auzim povestile comunitati locale din jurul pietei Mahane Yehuda. Oprire dupa-amiaza la Expo pentru ridicarea kitului si transfer la hotel pentru cazare si odihna.

Cazare la Hotel Rimonim Shalom 4* sau similar

Ziua 2: Joi 06 Decembrie 2018: Ierusalim / HIRUS Ultra Marathon

Aceasta este o zi de pregatire pentru cursa. Ne relaxam, ne pregatim echipamentul pentru curse, intram in atmosfera de concurs alaturi de alergatori din intreaga lume veniti in Ierusalim special pentru a participa la aceasta cursa.

Seara la ora 22.00 start la cursa de 80 de km.

Cazare la Hotel Rimonim Shalom 4* sau similar

Ziua 3: Vineri 07 Decembrie 2018: Ierusalim / HIRUS Ultra Marathon

Dimineata are loc startul celorlate 3 curse cu ore diferite pentru fiecare: 03.00 AM pentru cursa de 50 km / 07.00 AM pentru cursa de 21 km / 08.00 AM pentru cursa de 12 km.

In cursul zilei va avea loc cursa cu final pentru toate cursele in prima parte a zilei. Relaxare la hotel dupa cursa, participare optionala la festivitatea de premiere.

Cazare la Hotel Rimonim Shalom 4* sau similar

Ziua 4: Sambata 08 Decembrie 2018: Ierusalim – Tel Aviv

Dimineata plecare cu autocarul spre Tel Aviv si vizita a orasului alaturi de ghidul local. Tel Aviv este vechiul oras Jaffa, printre cele mai vechi orase port din lume si centrul comercial si industrial al Israeului. Vom vedea atat vechile ruine ale orasului cat si noul cartier restaurat al artistilor . Timp liber pentru pranz si o cafea in zona de promenada a orasului.

Cazare la Hotel Metropolitan Tel Aviv 4* sau similar

Ziua 5: Duminica 09 Decembrie 2018: Tel Aviv – Bucuresti

Transfer dimineata la aeroportul din Tel Aviv pentru zbor spre Bucuresti cu compania Wizz Air la ora 10:20 si sosire la ora 13:15 in Bucuresti.

 

 

HIRUS Ultra Marathon 2018

Tarif pentru persoana

in camera dubla (EURO)

Tarif de persoana insotitoare fara taxa de inscriere la curse
HUM 80K 680 Euro 575 Euro
LIONS 50K 650 Euro 575 Euro
TIGERS 21K 615 Euro 575 Euro
WOLVES 12K 605 Euro 575 Euro

Grup minim 15 persoane. Pentru grup sub 15 persoane, tarifele se vor recalcula.

Tariful include
 • Taxa de inscriere garantata pentru cursele din cadrul HIRUS Ultra Marathon 2018 in functie de cursa aleasa.
 • Bilete de avion Bucuresti – Tel Aviv si retur cu Wizz Air
 • Taxe de aeroport
 • Bagaj de mana de 10 km inclus
 • Program de pregatire si consultanta din partea Team Run pentru 3 luni
 • 3 nopti cazare cu mic dejun in Ierualim la hotel 4 stele
 • 1 noapte cazare cum mic dejun in Tel Aviv la hotel 4 stele
 • Tur de oras Ierusalim cu ghid local de limba engleza sau romana
 • Tur de oras Tel Aviv cu ghid local de limba engleza sau romana
 • Sfaturi de cursa si indicatii din partea lui Radu Milea, ambasador al Explore – Sport si membru fondator Team Run.
 • Transferuri aeroport Tel Aviv – Ierusalim
 • Transfer hotel – aeroport in Tel Aviv
Tariful nu include
 • Alte mese in afara celor mentionate in program
 • Optional supliment bagaj de cabina de 20 de kg.
 • asigurarea medicala si asigurarea storno a calatoriei optionala
Orar de zbor (compania Wizz Air)

05.12 Bucuresti – Tel Aviv 06:45 – 09:25

09.12 TeL Aviv – Bucuresti 10:20 – 13:15
* orarul de zbor poate suferi modificari

Avantajele inscrierii prin Explore Travel
 • Taxa de participare este garantata pentru oricare dintre curse.
 • Posibilitatea de a avea o vacanta in Israel pentru alergatori si pentru insotitorii lor intr-un grup organizat, in siguranta si alaturi de persoane active
 • Veti petrece 4 zile in Israel si veti avea 2 zile pline de vizite turistice cu ghid local in Ierusalim si Tel Aviv.
 • Toate transferurile sunt incluse, asistenta locala din partea agentiei locale partenere si din partea Explore Travel
 • Program de pregatire adaptat posibilitatilor fiecaruia pentru finalizarea in bune conditii a cursei alese din partea partenerilor nostri de la Team Run.
 • Asistenta si sfaturi din partea lui Radu Milea – ambasador Explore Sport , fondator Team Run si unul dintre cei mai buni alergatori montani din Romania.
Conditii de inscriere
 • Plata unui avans de 300 Euro in momentul inscrierii
 • Plata diferentei pana la data de 01.11.2018
Conditii de anulare
 • Avansul de 300 Euro este nerambursabil si acopera penalizarea la biletul de avion si cazare precum si taxa de inscriere la cursa care este nerambursabila
 • Pentru anulari din momentul inscrierii si cu pana la 31 de zile inainte de plecare se ramburseaza contravaloarea pachetului mai putin avansul de 300 Euro nerambursabil.
 • Pentru anulari cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare penalizarea este 100%.
Observatii

* Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa il paraseasca.* MINORII trebuie sa indeplineasca conditii speciale pentru a calatori in strainatate. Conform Legii nr 248/20.07.2005, minorii insotiti de ambii parinti trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii ca si acestia pentru a calatori in strainatate. In cazul in care unul dintre parinti poarta alt nume decat minorul, este necesara prezentarea certificatului de nastere a minorului *** Minorii insotiti doar de unul dintre parinti trebuie sa prezinte la frontiera romana declaratie notariala de acord a parintelul care NU calatoreste. In cazul parintilor divortati sau decedati, se prezinta hotararea judecatoreasca definitiva prin care minorul este incredintat parintelui impreuna cu care calatoreste, sau dupa caz certificatul de deces *** Minorii incredintati unor adulti, altii decat parintii sau ocrotitorii legali, trebuie sa fie in posesia declaratiilor notariale ale  ambilor parinti, iar adultul imputernicit trebuie sa prezinte certificat de cazier judiciar.* Toti turistii trebuie sa fie in posesia unui pasaport valabil min. 6 luni de la data calatoriei. Informatii suplimentare www.politiadefrontiera.ro* Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Poza

Testimonial