• Data eveniment: 06/05/2017

  • Destinatie: Moieciu de Sus, România

EcoMarathon este un eveniment de alergare montană cu tradiție ajuns deja la cea de-a opta ediție. Evenimentul se va desfășura la Moieciu de Sus în data de 6 mai 2017 și este organizat de Centrul de Ecologie Montană în colaborare cu Primăria Moieciu.

Traseul este de o frumusete aparte, ce urmeaza muchiile din imprejurimile satului Moieciu de Sus si Fundata, oferind alergatorilor si sustinatorilor oportunitatea de a descoperi cadrul natural si traditional de la poalele muntilor Bucegi si Leaota. Ideea acestui maraton a pornit din dorinta de a face cunoscute aceste locuri si de a incerca sa le conservam si sa le valorificam prin incurajarea ecoturismului si a sportului.

Evenimentul are trei curse: maraton (aproximativ 42 de km, traseul este format din trei bucle ce formează trifoiul EcoMarathonului), cros (14 km, se va parcurge prima bucla a maratonului) si cursa copiilor unde sunt invitați să participe copii cu vârsta cuprinsă între 3-17 ani. Fiind o cursă populară locurile au fost deja ocupate, însă vă puteți înscrie în continuare pe listele de așteptare.