Europa

london-marathon-2018

In fiecare an peste 40 000 de alergatori participa la Virgin Money London Marathon si peste 1 milion de persoane asista de pe margine la aceasta sarbatoare a sportului si a orasului Londra. Atmosfera in oras in duminica maratonului este una electrizanta, se poate spune ca este o petrecere de strada in Londra pe o distanta de 26 de mile, fara intrerupere.

41. BMW BERLIN-MARATHON
de la
475eur

Parcurge cei 42,195 KM si stabileste un nou record personal in cadrul unuia dintre cele mai importante maratoane din lume. Berlin Marathon este faimos pentru traseul sau plat, facandu-l ideal atat pentru incepatori cat si pentru marii maestri ai maratonului.

3485755_orig
de la
950eur

Eiger Ultra Trail este prima cursa de ultramaraton din regiunea Bernei de Sus si are startul in Grindelwald. Cursele traverseaza zona Alpilor Bernezi cu traversarea prin zona de baza a zidului nordic al masivului Eiger oferind o priveliste spectaculoasa si totodata o experienta alpina de neuitat.

barcelona-marathon

Barcelona este unul dintre cele mai frumoase orase din Europa, iar maratonul organizat in luna martie traverseaza orasul, alergatorii pornind din Piata Spaniei si trecand pe langa cele mai importante atractii turistice din Barcelona.

budapest 2016 70 3 1
de la
350eur

Evenimentele IRONMAN sunt cele mai cunoscute si prestigioase curse de Triathlon din lume. Budapesta gazduieste pe 30 iulie, pentru al treilea an consecutiv, o cursa inclusa in calendarul oficial IRONMAN 70.3.

lisbon-half-marathon

Semimaratonul orasului Lisabona are loc in fiecare an in luna Iunie si este considerat unul dintre cele mai rapide semimaratoane din Europa. Cursa este clasificata GOLD Label de catre IAAF si atrage un mare numar de atleti importanti.

de la
450eur

Fii unul dintre alergatorii care vor experimenta un traseu de trail de-a lungul dealurilor si vailor din Cappadocia, incluse pe lista monumentelor UNESCO, o regiune cu una dintre cele mai frumoase peisaje din lume.

biketour_kappadokien2012_2_0993_wn-840x473

Accesibil chiar și cicliștilor cu puțină experiență off-road, terenul nisipos face din Cappadocia un loc perfect atât pentru începători, cât și pentru cicliștii mai experimentați. Unde urcarea este prea dificila, putem transporta vehiculele pentru a face traseul mai distractiv.