• Locuri:  3 locuri disponibile
 • Data eveniment: 20/10/2018
 • Destinatie: ,
 • Durata:  4 zile
 • Data plecare:  19/10/2018
 • Data intoarcere:  22/10/2018

Pret de la 560 eur/persoana

Avantajele inscrierii prin Explore Travel, partener oficial al Cappadocia Ultra Trail

– Taxa de participare este garantata si este inclusa in pachet.
– Intrati in clubul Explore Runners si aveti avantaje din partea partenerilor nostri in valoare totala de minim 300 Euro/alergator.
– Posibilitatea de a avea un program complet de vizita in Cappadocia pentru alergatori si pentru insotitorii lor.
– Beneficiati de experienta noastra in aceasta destinatie si de un program bine structurat si recomandari pentru a vizita cele mai interesante atractii.
– Posibilitatea de a alege dintre 2 variante de cazare: standard sau cave hotel (aceasta este optionala si la cerere).
– Beneficiati de un tarif negociat pentru grup la biletele de avion si posibilitatea de a achita excursia in mai multe transe.
– Veti petrece 4 zile in Cappadocia alaturi de un grup de alergatori romani si insotitorii lor si veti lega prietenii.
– Este o varianta ideala de weekend prelungit pentru iubitorii de trail running in care puteti combina alergarea cu o vacanta intr-o regiune spectaculoasa alaturi de familie si prieteni.
– Program de pregatire adaptat posibilitatilor fiecaruia pentru finalizarea in bune conditii a cursei alese din partea partenerilor nostri de la Team Run.
– Asistenta si sfaturi pe toata durata excursiei din partea lui Radu Milea – ambasador Explore Sport, fondator Team Run si unul dintre cei mai buni alergatori montani din Romania.
– Voucher de reducere de 150 RON la Compressport Romania inclus in pachet

Fii unul dintre alergatorii care vor experimenta un traseu de trail de-a lungul dealurilor si vailor din Cappadocia, incluse pe lista monumentelor UNESCO, intr-o regiune cu una dintre cele mai frumoase peisaje din lume.

Prin trecutul şi prezentul sau, prin istoria si civilizatia si mai ales prin turnurile crenelate ale hornurilor sale de poveste, Cappadocia atrage ca un magnet calatori, artisti, gurmanzi, pasionati de arheologie, istorici, aventurieri. Privind imaginile Cappadociei, inima incepe sa pompeze, simturile o iau razna, intr-o dorinta nestavilita de a alerga prin acest peisaj care pare special facut pentru trail running. Incepand cu 2014, Cappadocia are o competitie de trail running cu 3 variante de curse de la 30 de km pana la un ultramaraton de 110 km.

Cappadocia Ultra Trail a fost inclusa in anul 2016 pe lista curselor FUTURE RACES din cadrul ULTRA TRAIL WORLD TOUR atragand un numar mare de alergatori din intreaga lume, iar din anul 2017 este inclusa in circuit.

Detalii curse

Cappadocia Ultra Trail este cursa vedeta de 114 km fiind un ultra marathon care traverseaza platourile inalte si vaile din Cappadocia dintr-o parte in alta a regiunii. Diferenta de nivel de + 3350 de metri.

Cappadocia Trail 60K este cursa intermediara a evenimentului, fiind un ultramarathon de 61 de km cu o diferenta de nivel de +1850 m.

Cappadocia Trail 30K este cea mai scurta cursa inclusa in cadrul evenimentului si este o cursa de 35 de km traversand Ortahisar si Goreme, descoperind cele mai frumoase vai din Goreme National Park in alergare. Cursa masoara 35 km si are o diferenta de nivel de +940 m.

Ziua 1

19 Octombrie 2018 Bucuresti – Kayseri – Urgup

Plecare din Bucuresti de aeroportul Otopeni spre Istanbul cu compania Turkish Airlines la ora 05:55. Sosire in  Istanbul la ora 07:10. De la Istanbul se pleaca mai departe spre Kayseri cu Turkish Airlines la ora 09:00. Se ajunge in Kayseri la 10:30. Transfer de la aeroport la hotel pentru cazare in Urgup. Dupa-amiaza, ridicarea kitului pentru Cappadocia Ultra Trail din centrul micii localitati Urgup si restul zilei libere pentru plimbare prin Urgup. Puteti servi pranzul in centrul orasului si apoi urca la fortareata din centrul orasului Urgup pentru o priveliste a intregii zone. Seara libera. Cina este pe cont propriu in Urgup.

Ziua 2

20 Octombrie 2018 Cappadocia Ultra Trail

Dimineata devreme transfer la start in functie de cursa la care v-ati inscris. Participantii vor alerga intreaga zi in vreme ce insotitorii vor putea vizita cateva dintre atractiile regiunii. Seara veti incheia cursa si cazare in Urgup.

Ziua 3

21 Octombrie 2018 Minunile Cappadociei

Dimineata timp de odihna sau participare la festivitatea de premiere. Vom continua ziua cu un tur ghidat prin Cappadocia. Vom vizita Valea Devrent, cunoscuta si sub denumirea de Valea Imaginatiei (Devrent Imagination Valley), Muzeul in Aer Liber Göreme. Acesta se afla pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO si contine o adunare de biserici si manastiri bizantine sapate in stanca, situate la aproximativ 1 km de satul Göreme – Koroma. Ultima oprire o vom face la Orasul Subteran Derinkuyu. Fiind cel mai adanc oras subteran din regiune a fost utilizat ca adapost in timpul invaziilor de locuitorii sai. Cu 13 etaje, Derinkuyu se extinde pana la o adâncime de aproximativ 85 metri si a fost suficient de mare pentru a adaposti in trecut mii de oameni, împreuna cu animalele lor si magazii cu alimente. Orasul ar putea gazdui aproximativ 30.000 de oameni si are toate facilitatile obisnuite aflate în alte complexe subterane în Cappadocia, cum ar fi prese de vin si ulei, grajduri, beciuri, camere de depozitare, o scoala, cantine si capele.

Cina si cazare Urgup.

Ziua 4

22 Octombrie 2018 Cappadocia – Istanbul – Bucuresti

Dimineata zbor cu balonul. Intalnire in holul receptiei (ora 4:30) pentru plecare spre locul de decolare a baloanelor cu aer cald. Zbor deasupra Cappadociei timp de 1 ora in balon cu aer cald. La final, ceremonie de premiere cu sampanie pentru toti participantii la zbor. Se face transferul la hotel pentru mic dejun.

Mic dejun la hotel si dimineata libera pana la transferul spre aeroport pentru zbor spre Istanbul, decolare la ora 15:05, sosire la Istanbul la 16:35. Zbor in conexiune spre Bucuresti, decolare la ora 18:50. Sosire in Bucuresti la 20:10.

 Pachet in functie de cursa si hotelul ales

Tarif pentru persoana

in camera dubla (EURO) la

Hotel Dinler Urgup 4*

Pachet 110K

600 Euro

Pachet 60K

580 Euro

Pachet 30K

560 Euro

Pachet Insotitor

530 Euro

Grup minim 10 persoane.

Supliment camera single: 50 Euro/persoana.

Tariful include
 • 3 nopti cazare cu demipensiune in Urgup la Hotel Dinler Urgup 4*
 • Bilete de avion Bucuresti – Istanbul – Kayseri si retur cu Turkish Airlines
 • Taxe de aeroport
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
 • Taxa de inscriere garantata la cursa aleasa
 • Zbor cu balonul
 • Tur cu ghid de limba engleza si cu taxe de intrare la obiectivele turistice
 • TVA
Tariful nu include
 • Alte excursii in Cappadocia
 • asigurarea medicala si asigurarea storno a calatoriei optionala
Orar de zbor (compania Turkish Airlines)

19.10 Bucuresti – Istanbul  05:55 – 07:15 / Istanbul – Kayseri  09:00 – 10:30

22.10 Kayseri – Istanbul 15:05 – 16:45 / Istanbul – Bucuresti 18:50 – 20:10
* orarul de zbor poate suferi modificari

Conditii de inscriere

Modalitatea de plata a pachetului este:

 • Plata unui avans de 100 Euro in momentul inscrierii
 • Plata integrala pana la data de 01.09.2018

Pentru calatoria in Turcia este necesar pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie.

Conditii de anulare
 • Pentru anulari cu pana la 75 de zile inainte de plecare penalizarea este de 100 Euro.
 • Pentru anulari intre 75 si 31 de zile inainte de plecare penalizarea este de 50% din valoarea excursiei.
 • Pentru anulari cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare penalizarea este 100%.
Observatii

* Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

* MINORII trebuie sa indeplineasca conditii speciale pentru a calatori in strainatate. Conform Legii nr 248/20.07.2005, minorii insotiti de ambii parinti trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii ca si acestia pentru a calatori in strainatate. In cazul in care unul dintre parinti poarta alt nume decat minorul, este necesara prezentarea certificatului de nastere a minorului *** Minorii insotiti doar de unul dintre parinti trebuie sa prezinte la frontiera romana declaratie notariala de acord a parintelul care NU calatoreste. In cazul parintilor divortati sau decedati, se prezinta hotararea judecatoreasca definitiva prin care minorul este incredintat parintelui impreuna cu care calatoreste, sau dupa caz certificatul de deces *** Minorii incredintati unor adulti, altii decat parintii sau ocrotitorii legali, trebuie sa fie in posesia declaratiilor notariale ale  ambilor parinti, iar adultul imputernicit trebuie sa prezinte certificat de cazier judiciar.

* Toti turistii trebuie sa fie in posesia unui pasaport valabil min. 6 luni de la data calatoriei. Informatii suplimentarewww.politiadefrontiera.ro

* Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Poza

Testimonial