• Locuri:  12 locuri disponibile
 • Data eveniment: 21/10/2017
 • Destinatie: ,
 • Durata:  4 zile
 • Data plecare:  20/10/2017
 • Data intoarcere:  23/10/2017

Pret de la 460 eur/persoana

Avantajele inscrierii prin Explore Travel, partener oficial al Cappadocia Ultra Trail

 • taxa de participare este garantata si este inclusa in pachet.
 • Intrati in clubul Explore Runners si aveti avantaje din partea partenerilor nostri in valoare totala de minim 300 Euro/alergator.
 • posibilitatea de a avea un program complet de vizita in Cappadocia pentru alergatori si pentru insotitorii lor
 • Beneficiati de experienta noastra in aceasta destinatie si de un program bine structurat si recomandari pentru a vizita cele mai interesante atractii
 • Posibilitatea de a alege dintre 2 variante de cazare: standard sau cave hotel (aceasta este optionala si la cerere)
 • Beneficiati de un tarif negociat pentru grup la biletele de avion si posibilitatea de a achita excursia in mai multe transe.
 • Veti petrece 4 zile in Cappadocia alaturi de un grup de alergatori romani si insotitorii lor si veti lega prietenii.
 • Este o varianta ideala de weekend prelungit pentru iubitorii de trail running in care puteti combina alergarea cu o vacanta intr-o regiune spectaculoasa alaturi de familie si prieteni.
 • Program de pregatire adaptat posibilitatilor fiecaruia pentru finalizarea in bune conditii a cursei alese, din partea partenerilor nostri de la Team Run.
 • Asistenta si sfaturi pe toata durata excursiei din partea lui Radu Milea – ambasador Explore Sport , fondator Team Run si unul dintre cei mai buni alergatori montani din Romania.
 • Voucher de reducere de 150 RON la Compressport Romania inclus in pachet

Fii unul dintre alergătorii care vor experimenta un traseu la Cappadocia Ultra Trail 2017 de-a lungul dealurilor și văilor incluse pe lista monumentelor UNESCO, o regiune cu una dintre cele mai frumoase peisaje din lume. 

Prin trecutul şi prezentul său, prin istoria şi civilizaţia şi mai ales prin turnurile crenelate ale hornurilor sale de poveste, Cappadocia atrage ca un magnet călători, artişti, gurmanzi, pasionaţi de arheologie, istorici, aventurieri. Privind imaginile Cappadociei, inima începe să pompeze, simţurile o iau razna, într-o dorinţă nestăvilită de a alerga prin acest peisaj care pare special făcut pentru trail running. Începând cu 2014, Cappadocia are o competiție de trail running cu 3 variante de curse de la 30 de km până la un ultramarathon de 110 km.

Cappadocia Ultra Trail a fost inclusă în anul 2016 pe lista curselor FUTURE RACES din cadrul ULTRA TRAIL WORLD TOUR atrăgând un număr mare de alergători din întreaga lume, iar din anul 2017 este inclusă în circuit.

Cappadocia Ultra Trail 2017 – Detalii curse

The North Face @ Cappadocia Ultra Trail este cursa vedeta de 114 km fiind un ultra marathon care traverseaza platourile inalte si vaile din Cappadocia dintr-o parte in alta a regiunii. Diferenta de nivel de + 3350 de metri.

Cappadocia Trail 60K este cursa intermediara a evenimentului, fiind un ultramarathon de 61 de km cu o diferenta de nivel de +1850 m.

Cappadocia Trail 30K este cea mai scurta cursa inclusa in cadrul evenimentului si este o cursa de 35 de km traversand Ortahisar si Goreme, descoperind cele mai frumoase vai din Goreme National Park in alergare. Cursa masoara 35 km si are o diferenta de nivel de +940 m.

Ziua 1

20 Octombrie 2017 București – Kayseri – Urgup

Plecare din București de pe aeroportul Otopeni spre Istanbul cu compania Turkish Airlines la ora 05:55. Sosire  Istanbul la ora 07:10. De la Istanbul se pleacă mai departe spre Kayseri cu Turkish Airlines la ora 09:00. Se ajunge în Kayseri la 10:30. Transfer de la aeroport la hotel pentru cazare în Urgup. După-amiază ridicarea kitului pentru Cappadocia Ultra Trail din centrul micii localități Urgup și restul zilei va fi liberă pentru plimbare prin Urgup. Puteți servi prânzul în centrul orașului și apoi urca la fortăreața din centrul orașului Urgup pentru o priveliște a întregii zone. Seara liberă. Cina este pe cont propriu în Urgup.

Ziua 2

21 Octombrie 2016 Capadocia Ultra Trail

Dimineața devreme transfer la start în funcție de cursa la care v-ați înscris. Participanții vor alerga întreaga zi în vreme ce însoțitorii vor putea vizita câteva dintre atracțiile regiunii. Seara veți încheia cursa și vă veți caza în Urgup.

Ziua 3

22 Octombrie 2016 Minunile Cappadociei

Zi liberă în Cappadocia pentru odihnă după cursa lungă din ziua precedentă. Vă recomandăm o vizită  a Văii Devrent, cunoscută și sub denumirea de Valea Imaginației (Devrent Imagination Valley), Muzeul în Aer Liber Zelve (unde se pot observa urme ale aproape tuturor civilizațiilor antice, case săpate în stâncă, Moscheea Seljukian) și la Muzeul în Aer Liber Göreme. Acesta se află pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO și conține o adunare de biserici și mănăstiri bizantine săpate în stâncă, situate la aproximativ 1 km în sus de satul Göreme – Koroma.

Cazare Urgup.

Ziua 4

23 Octombrie 2016 Cappadocia – Istanbul – București

Opțional zbor cu balonul dimineața. Întâlnire în holul recepției (ora 4:30) pentru plecare spre locul de decolare a baloanelor cu aer cald. Zbor deasupra Cappadociei timp de 1 oră în balon. La final, ceremonie de premiere cu șampanie pentru toți participanții la zbor. Se face transferul la hotel pentru mic dejun.

Mic dejun la hotel și dimineața liberă. Vă recomandăm o vizită la Orașul Subteran Derinkuyu. Fiind cel mai adânc oraș subteran din regiune a fost utilizat ca adăpost în timpul invaziilor de locuitorii săi. Cu 13 etaje, Derinkuyu se extinde până  la o adâncime de aproximativ 85 m și a fost suficient de mare pentru a adăposti în trecut  mii de oameni, împreuna cu animalele lor și magazii cu alimente. Orașul ar putea găzdui aproximativ 30.000 de oameni și are toate facilitățile obișnuite aflate în alte complexe subterane în Cappadocia, cum ar fi prese de vin și ulei, grajduri, beciuri, camere de depozitare, o școală, cantine și capele.

Transfer către aeroportul din Kayseri pentru zbor spre Istanbul, decolare la ora 15:05, sosire la Istanbul la 16:35. Zbor în conexiune spre București, decolare la ora 18:50. Sosire în București la 20:10.

 

Pachet în funcție de cursa și hotelul ales

Tarif pentru persoană

în cameră dublă (EURO) la

Hotel Dinler Urgup 4*

Tarif pentru persoană

în cameră dublă (EURO) la

Esbelli Cave Hotel Urgup

Pachet 110K

500 Euro

590 Euro

Pachet 60K

480 Euro

570 Euro

Pachet 30K 460 Euro

550 Euro

Grup minim 10 persoane.

Supliment camera single: 45 Euro/persoană la Dinler și 100 Euro /persoană la Esbelli Cave Hotel.

Pentru persoanele însoțitoare care nu aleargă tariful este la cerere.

Tariful include
 • 3 nopti cazare cu demipensiune în Urgup la unul dintre hotelurile din ofertă
 • Bilete de avion București – Istanbul – Kayseri și retur cu Turkish Airlines
 • Taxe de aeroport
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
 • Taxa de înscriere la cursa aleasă
 • TVA
Tariful nu include
 • Zborul cu balonul: de la 50 Euro/persoană
 • Alte excursii în Cappadocia
 • asigurarea medicală și asigurarea storno a călătoriei opțională
Orar de zbor (compania Turkish Airlines)

20.10 Bucuresti – Istanbul  05:55 – 07:15 / Istanbul – Kayseri  09:00 – 10:30

23.10 Kayseri – Istanbul 15:05 – 16:45 / Istanbul – Bucuresti 18:50 – 20:10
* orarul de zbor poate suferi modificari

Conditii de inscriere

Modalitatea de plata a pachetului este:

 • Plata unui avans de 100 Euro in momentul inscrierii
 • Plata integrala pana la data de 01.09.2016

Pentru calatoria in Turcia este necesar pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie.

Conditii de anulare
 • Pentru anulari pana cu 75 de zile inainte de plecare penalizarea este de 100 Euro.
 • Pentru anulari intre 75 si 31 de zile inainte de plecare penalizarea este de 50% din valoarea excursie.
 • Pentru anulari cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare penalizarea este 100%.
Observatii

* Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa il paraseasca.* MINORII trebuie sa indeplineasca conditii speciale pentru a calatori in strainatate. Conform Legii nr 248/20.07.2005, minorii insotiti de ambii parinti trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii ca si acestia pentru a calatori in strainatate. In cazul in care unul dintre parinti poarta alt nume decat minorul, este necesara prezentarea certificatului de nastere a minorului *** Minorii insotiti doar de unul dintre parinti trebuie sa prezinte la frontiera romana declaratie notariala de acord a parintelul care NU calatoreste. In cazul parintilor divortati sau decedati, se prezinta hotararea judecatoreasca definitiva prin care minorul este incredintat parintelui impreuna cu care calatoreste, sau dupa caz certificatul de deces *** Minorii incredintati unor adulti, altii decat parintii sau ocrotitorii legali, trebuie sa fie in posesia declaratiilor notariale ale  ambilor parinti, iar adultul imputernicit trebuie sa prezinte certificat de cazier judiciar.* Toti turistii trebuie sa fie in posesia unui pasaport valabil min. 6 luni de la data calatoriei. Informatii suplimentare www.politiadefrontiera.ro* Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Poza

Testimonial